Σχετικά με το SeBar

 

SeBar

Το Sebar Nails & Μake-up άνοιξε τον Δεκέμβρη του 2006, στηριγμένο στην εξειδικευμένη εμπειρία της Σέβα Μπάρδου. Σκοπός είναι να ευχαριστήσει και να ικανοποιήσει τις ανάγκες μιας γυναίκας πάνω στην περιποίηση άκρων, δέρματος και μακιγιάζ. Η επιλογή της επίσκεψης και αξιοποίησης των υπηρεσιών μας στο κατάστημα “Sebar" θα σας χαρίσει μια αξέχαστη εμπειρία, καθώς το κατάστημά μας διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό το οποίο είναι πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει ανά πάσα στιγμή.
Όλοι οι πελάτες επίσης έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν μια σειρά από προϊόντα περιποίησης νυχιών, δέρματος και μακιγιάζ στο κατάστημα μας.

 

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
Sebar Nails & Make-Up Rhodes
Sebar Nails & Make-Up Rhodes
Sebar Nails & Make-Up Rhodes
Η Φιλοσοφία μας!

ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ

Καθημερινώς εφαρμόζονται όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής στους άνετους χώρους μας που εξασφαλίζουν μια όμορφη και άνετη ατμόσφαιρα για εσάς.
Οι πάγκοι εργασίας καθώς και οι ποδολουτήρες λειτουργούν με εξελιγμένα συστήματα κατασκευασμένα με το πρωτοποριακό υλικό Corian και ozonespa της εταιρίας Feral by Costa Petroy.

Το Sebar Nails & Μake-up σας περιμένει προκειμένου να σας προσφέρει ένα ταξίδι στον χώρο των νυχιών, του μαγικαζ και της περιποίησης για γυναίκες και άντρες.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Η έμπειρη ομάδα μας

Είμαστε ανα πάσα ώρα δίπλα σας για να σας δώσουμε τις καλύτερες συμβουλές ομορφιάς.

Seva B.

Seva B.

Ονομάζομαι Σέβα Μπάρδου και είμαι η ιδιοκτήτρια του SeBarNails & Make-up. Έχω σπουδάσει αισθητική, επαγγελματικό μακιγιάζ και τεχνήτρια νυχιών στην Θεσσαλονίκη. Με επαγγελματική πείρα 20 ετών αποφάσισα να ανοίξω το Sebar στην οδό Κωνσταντίνου Τσάτσου 10 στις 7 Βαγιές στην πόλη της Ρόδου. Λατρεύω την ομορφιά και την αισθητική και προσπαθώ να το δείχνω καθημερινά. Σας περιμένουμε στον χώρο μας για φροντίσουμε τα άκρα σας και να ανεβάσουμε την διάθεσή σας.

Mika V.

Mika V.

Με λένε Μίκα Βονάκη και εργάζομαι στο Sebar από τον Ιούνιο του 2017. Ειδικεύομαι στο manicure - pedicure. Σας περιμένουμε γυναίκες και άντρες να σας εξυπηρετήσουμε καθημερινά.

Instagram & Facebook

Βγάλτε μια φωτογραφία τα νύχια ή το μακιγιάζ σας και τάγκαρε μας στα social media! Είμαστε πολύ χαρούμενοι όταν βλέπουμε από ικανοποιημένους πελάτες όμορφες φωτογραφίες.