Νέα & Προσφορές


Matte shades...

by Seva B.

Το 2009 ήταν μια χρονιά πολλών γεγονότων και αλλαγών που σημάδεψαν τον κόσμο, ωστόσο, ήταν ένα σπουδαίο έτος και για αυτούς που ασχολούνται με την ομορφιά και κυρίως με την τέχνη των άκρων. 

Τα Matte νύχια έκαναν την εμφάνισή τους πριν από περίπου 10 χρόνια και μέχρι σήμερα αποτελούν κόσμημα στα άκρα πολλών γυναικών. Μία τέχνη στα νύχια που ενθουσίασε nail artists σε όλο τον πλανήτη. Το ξεκίνημα γίνεται από την Αμερική όπου η εταιρεία OPI λανσάρει βερνίκια πολλών γνωστών matte αποχρώσεων και το trend αρχίζει και λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις μέσω του διαδικτύου προσεγγίζοντας όλο και περισσότερα άτομα. Από τα πιο μεγάλα fashion shows και τα πιο γνωστά μοντέλα παγκοσμίως, matte αποχρώσεις βρίσκονται ως στολίδια στα άκρα πολλών γυναικών. Με το πέρασμα των χρόνων οι εταιρείες άλλαξαν την φιλοσοφία τους  και η σημερινή πραγματικότητα στον χώρο των νυχιών αποτυπώνεται με έναν άλλο τρόπο. Αν και υπάρχουν ακόμα matte αποχρώσεις στα ράφια πολλών καταστημάτων, διάφορες εταιρείες τις μειώνουν ή τις καταργούν τελείως. Ειδικοί των άκρων βρίσκουν πιο ελκυστικό και ευέλικτο να μπορούν όλα τα χρώματα να γίνουν matte. Και πώς αυτό θα μπορούσε να γίνει; Με ένα top coat. Αν και σίγουρα υπάρχουν χρώματα τα οποία δείχνουν πιο όμορφα όταν γυαλίζουν και ταιριάζουν σε πολλές γυναίκες, η αλλαγή της υφής με αυτό το προϊόν δείχνει να είναι καταπληκτική και μοναδική. Όλα τα χρώματα πλέον μπορούν να γίνουν matte!

Εμείς, η ομάδα του SeBar προτείνουμε να διαλέξετε οποιοδήποτε χρώμα θέλετε (ή και αυτό που απεικονίζεται στη φωτογραφία) και να κάνετε το μισό σας νύχι matte και το άλλο μισό γυαλιστερό. Η διαφορά θα είναι εκπληκτική και σίγουρα θα πιστεύετε πως απεικονίζονται δύο διαφορετικά χρώματα.

Πλέον οι matte επιλογές θεωρούνται ένα mainstream στο manicure έχοντας τεράστια απήχηση εδώ και χρόνια…

Πάντα με αγάπη, 

Η ομάδα του SeBar !