Νέα & Προσφορές


Υπηρεσίες άκρων για άνδρες...

by Seva B.

Η τυπική ανδρική ρουτίνα χαρακτηρίζεται σίγουρα για την απλότητα της και συνήθως δεν περιλαμβάνει τίποτα περισσότερο από ένα ξύρισμα και ένα κούρεμα όταν χρειάζεται. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό σε αυτή την απλή ανδρική ρουτίνα να προστεθεί και η περιποίηση των άκρων.  Τα καλά φροντισμένα νύχια και πόδια δεν φαίνονται μόνο καλά. Έχουν λιγότερες πιθανότητες να αναπτύξουν διάφορα προβλήματα. Μία μεγάλη μερίδα ανδρών ασκεί υψηλή ένταση στα άκρα του λόγω διάφορων ασκήσεων εκγύμνασης και όχι μόνο. Το ανδρικό φύλο σε πολλές περιπτώσεις εργάζεται κυρίως με τα χέρια ή φορά συνεχώς κλειστά παπούτσια με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μακροχρόνια προβλήματα στα νύχια και να χρειάζονται αρκετό χρόνο για να επανέλθουν στην αρχική τους κατάσταση.

Στο SeBar πιστεύουμε πως η περιποίηση των άκρων αφορά όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτου φύλλου για αυτό και παρέχουμε για το ανδρικό φύλλο ειδικό manicure και pedicure spa τα οποία διαρκούν περίπου μία ώρα το καθένα. Τα οφέλη είναι σίγουρα πολλά. Στον χώρο μας μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε διάφορα θέματα όπως οι ενοχλητικοί κάλλοι. Οι τεχνίτριες μας έχουν την γνώση να περιποιηθούν τα άκρα σας κόβοντας τα με τον σωστό τρόπο. Σε ότι έχει να κάνει με το πεντικιούρ θα απολαύσετε ένα ζεστό ποδόλουτρο συνοδευόμενο από μασάζ για να καταπραΰνει την περιοχή και να αυξήσει την κυκλοφορία. Τα ανδρικά πόδια από την φύση τους έχουν την τάση να είναι λίγο πιο τραχιά. Για αυτό το λόγο σας προτείνουμε να κλείσετε το ραντεβού σας για να μία περιποίηση άκρων αλλά και να το βάλετε στην ρουτίνα σας πολύ συχνά για πραγματικά αποτελέσματα. Και αν εσύ που διαβάζεις αυτό το άρθρο είσαι γυναίκα, τότε είμαστε σίγουροι πως έχεις κάποιον στο μυαλό σου για να του κάνεις ένα δώρο. Στην υπηρεσίες που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας και στο application υπάρχει ειδική κατηγορία με θεραπείες για τους άνδρες. Διάλεξε αυτήν που εσύ προτιμάς και κλείσε ένα ραντεβού που σίγουρα θα αποφέρει χαλαρωτικά αποτελέσματα.

***Για να είσαι ενημερωμένος για οτιδήποτε ανεβάζουμε στο blog της ιστοσελίδας μας κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου, συνδέσου και κάθε φορά που θα ανεβάζουμε ένα άρθρο θα λαμβάνεις μια ειδοποίηση στο κινητό σου! Τόσο απλά!