Νέα & Προσφορές


Πώς κλείνω ένα ραντεβού στο SeBar;

by Seva B.

Πώς κλείνω ένα ραντεβού στο SeBar;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να κλείσει κάποιος ένα ραντεβού στον χώρο μας για είτε για μία είτε για περισσότερες υπηρεσίες.

1)Κατεβάζοντας την εφαρμογή Sebar από το AppStore ή το PlayStore. Σκοπός μας είναι να έχετε την δυνατότητα να μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας 24 ώρες το 24ωρο, όπου κι αν είστε. Για αυτό το λόγο δημιουργήσαμε application για να σας διευκολύνουμε. Κατεβάζοντας την εφαρμογή είναι πολύ σημαντικό να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για το λόγο ότι η εφαρμογή εκσυγχρονίζεται με το ημερολόγιο του κινητού σας και σας υπενθυμίζει το ραντεβού της ημέρας. Στη συνέχεια κάνετε εγγραφή (μόνο για μία φορά) και μετά απλά επιλέξτε να κλείσετε το ραντεβού σας. Η διαδικασία είναι πολύ απλή, εύκολη και γρήγορη. Το ραντεβού επιβεβαιώνεται κατευθείαν διότι εμφανίζεται αυτόματα στο ημερολόγιο μας και έτσι δεν χρειάζεται να πάρετε κάποιο τηλέφωνο για επιβεβαίωση. Επίσης, πολύ συχνά ανεβάζουμε άρθρα που σχετίζονται με τις υπηρεσίες μας αλλά και προσφορές ή διαγωνισμούς. Μπορείτε να μπείτε στο app στην κατηγορία ‘ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ’ και να δείτε όλα τα άρθρα που έχουμε ανεβάσει μέχρι τώρα.

2)Ο δεύτερος τρόπος για να κλείσετε το ραντεβού σας στον χώρο μας είναι απευθείας από την ιστοσελίδα μας www.sebarnails.gr όπου στην αρχική σελίδα θα δείτε το ‘Κλείσε ραντεβού’. Επιλέξτε τις υπηρεσίες που θέλετε να κάνετε και την τεχνήτρια που προτιμάτε και μετά απλά κάντε εγγραφή (μόνο για μία φορά).

3)Τηλεφωνικά καθημερινά στο 22410 70912 από τις 09:00 μέχρι τις 17:00 κάθε Δευτέρα και Σάββατο και όλες τις υπόλοιπες μέρες  από τις 09:00 μέχρι τις 20:00.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και σας συμβουλεύουμε να κλείσετε έγκαιρα τα ραντεβού σας για τις ημέρες του Πάσχα.

Με αγάπη,

Η ομάδα του SeBar!