Νέα & Προσφορές


Η Ρόδος για τη Ζωή

by Seva B.

-10 χρόνια Rhodes for Life-

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κάθε ένα ξεχωριστά για την προσπάθεια σας να στηρίξουμε την Εθελοντική οργάνωση ‘Η Ρόδος για τη ζωή’ που πραγματοποιεί από το 2010 τον ομώνυμο αγώνα δρόμου. Η συμβολή σας  μέσα από την πώληση σε μπλουζάκια, καπέλα και κεριά από το κατάστημά μας ήταν σημαντική όλον αυτόν τον καιρό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 03 Νοεμβρίου2019 μετά τις 10:00 π.μ στην πλατεία δημαρχείου. Την εκκίνηση στον αγώνα θα δώσει η Ροδίτισσα Ολυμπιονίκης Νίκη Ξάνθου.

 

Λίγα πράγματα για την Οργάνωση και τον σκοπό της :

Σκοπός είναι η δωρεά στο Γενικό Νοσοκομείου της Ρόδου ιατρικού εξοπλισμού για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου. Η εν λόγω εκδήλωση αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και μαζικότερες αντικαρκινικές δράσεις πανελληνίως κύριο χαρακτηριστικό της οποία είναι η μαζική συμμετοχή σε περπάτημα - αγώνα δρόμου με το χαρακτηριστικό μπλουζάκι κάθε χρόνο διαφορετικού χρώματος όπως επίσης και η στήριξη αποκλειστικά και μόνο από τη δωρεά των 6 ευρώ για την αγορά του t-shirt αποκλειομένων εμπορικών χορηγιών.

Η Ρόδος για τη Ζωή είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία η οποία διοργανώνει από το 2010 τον ομώνυμο αγώνα δρόμου-περπάτημα με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων και την αγορά για το Γενικό Νοσοκομείου της Ρόδου ιατρικού εξοπλισμού ο οποίος αφορά την έγκαιρη διάγνωση-θεραπεία διάφορων μορφών καρκίνου. Η εν λόγω εκδήλωση αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και μαζικότερες αντικαρκινικές δράσεις πανελληνίως ,κύριο χαρακτηριστικό της οποίας είναι το μπλουζάκι αφού κάθε χρόνο είναι διαφορετικού χρώματος καθώς επίσης και η στήριξη αποκλειστικά και μόνο από τη δωρεά των 6 ευρώ για την αγορά του t-shιrt αποκλειομένων εμπορικών χορηγιών.

 

Ο φετινός στόχος, αξίας 55 χιλιάδων ευρώ, αφορά ένα νέο σύστημα υπερηχοτομογραφίας το οποίο διαθέτει την τεχνική Shearwave ελαστογραφια πραγματικού χρόνου, μία τεχνική που αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια και αναμένεται να επανδρώσει και το νοσοκομείο της Ρόδου!

 

Με αγάπη,

η ομάδα του SeBar.