Νέα & Προσφορές


Valentine's Giveaway

by Seva B.

Valentine’s διαγωνισμός! Σας ευχόμαστε να έχετε μία υπέροχη μέρα γεμάτη αγάπη.

Το Sebar προσφέρει υπηρεσίες μαλλιών και άκρων σε 15 τυχερούς για να είστε λαμπεροί οποιαδήποτε ημέρα κι όχι μόνο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες. Οι νικητές θα κερδίσουν 5 αντρικά κουρέματα, 3 γυναικεία κουρέματα, 2 ισιώματα με SteamPod και 3 χτενίσματα σπαστό μπούκλα. Επιπλέον, 2 τυχερές θα κερδίσουν από ένα ημιμόνιμο μανικιούρ.

 

Όροι και προϋποθέσεις: 1)Κατεβάζετε την εφαρμογή μας  SeBar η οποία είναι διαθέσιμη και για i-phone και για Android και πραγματοποιήστε εγγραφή! 2)Ενεργοποιείτε τις ειδοποιήσεις!

3)Προαιρετικά: Αν κλείσετε κάποιο ραντεβού μέσα από το application από σήμερα και μέχρι και τις 21/02 όπου θα γίνει η κλήρωση… συμμετέχετε διπλά.  

***Όσοι κλείνετε το ραντεβού σας μέσα από την ιστοσελίδα μας, απλά κατεβάστε την εφαρμογή μας και συνδεθείτε με τα ήδη στοιχεία σας, όσοι έχετε ήδη κάνει την εγγραφή σας μέσα από την εφαρμογή, συμμετέχετε αυτόματα!

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 21 Φεβρουαρίου και οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω ειδοποίησης από την εφαρμογή!

Θα μπορείτε να εξαργυρώσετε το δώρο σας σε διάστημα 10 ημερών από την λήξη του διαγωνισμού.

**Παρακαλούμε να διαβάσετε τις οδηγίες σωστά. Αν δεν τηρεί κάποιος τις οδηγίες, η συμμετοχή του θα είναι άκυρη.

 

***Για να είσαι ενημερωμένος για οτιδήποτε ανεβάζουμε στο blog της ιστοσελίδας μας κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου, συνδέσου και κάθε φορά που θα ανεβάζουμε ένα άρθρο θα λαμβάνεις μια ειδοποίηση στο κινητό σου! Τόσο απλά!