Νέα & Προσφορές


Οι αποχρώσεις που εσείς προτιμάτε στο Sebar!

by Seva B.

Ποια είναι τα ημιμόνιμα χρώματα που αγαπάτε περισσότερε να βλέπετε στα νύχια σας; Αυτά που αγαπάτε περισσότερο είναι 3 μοναδικά χρώματα το απόλυτο κόκκινο, ένα υπέροχο nude και το μπορντό.

Φυσικό χρώμα; Nude επιλογή! Το προτιμάτε καθημερινά για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, για την δουλειά, για μια επίσκεψη ή για μια έξοδο. Το αγαπημένο nude χρώμα που εσείς επιλέγετε στο Sebar είναι το 179 από την Laloo.

Κλασσική απόχρωση που κοσμεί τα νύχια σας όλο τον χρόνο..! Μα φυσικά το κόκκινο. Ένα τολμηρό χρώμα το οποίο προτιμάτε σχεδόν σε οποιαδήποτε περίσταση. Υπάρχει μια γκάμα στις αποχρώσεις του κόκκινου, ωστόσο, το πιο αγαπητό σύμφωνα με εσάς είναι το νούμερο 420 από την Laloo. Δημιούργησε μια τέλεια όψη στα νύχια σου με αυτό το χρώμα.

Το μπορντό είναι μια σκοτεινή απόχρωση του κόκκινου που οι γυναίκες προτιμούν κυρίως τους χειμερινούς μήνες. Είναι αναμφισβήτητα μία αναπαράσταση του κόκκινου κρασιού, ένα χρώμα το οποίο συνδυάζεται με  χρυσές πινελιές για πιο ιδιαίτερες περιστάσεις. Το συγκεκριμένο χρώμα είναι το νούμερο 304 από την Laloo.

Laloo Cosmetics: δεν προκαλούν αλλεργικούς ερεθισμούς στο δέρμα και είναι δερματολογικά ελεγμένα. Θα τα βρείτε στον χώρο μας! Απλά διαλέξτε το αγαπημένο σας και κλείστε το επόμενο ραντεβού σας online!

Από την ομάδα του Sebar!

***Για να είσαι ενημερωμένος για οτιδήποτε ανεβάζουμε στο blog της ιστοσελίδας μας κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου, συνδέσου και κάθε φορά που θα ανεβάζουμε ένα άρθρο θα λαμβάνεις μια ειδοποίηση στο κινητό σου! Τόσο απλά!